You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

Se încarcă...

Despre TRANSIMEX


SRL „TRANSIMEX” este o companie de transport, ce efectuează transportări auto internaţionale şi propune clienţilor săi servicii de calitate înaltă privind livrarea practic a diferitor încărcături, inclusiv a partidelor obişnuite şi asamblate de mărfuri, periculoase inflamabile (ADR), lichide alimentare (vinuri brute, sucuri-concentrate, melasă, etc.) şi mărfurilor uşor alterabile, din şi în orice punct al ţărilor Europei, CSI şi Turcia după schema „de la uşă la uşă”.

‌Compania activează pe piaţa serviciilor de transport din 1993, şi pe parcursul acestor ani s-a recomandat ca un partener de încredere şi înalt calificat, plasându-se printre locurile de frunte printre firmele, ce propun servicii de organizare a transportărilor internaţionale de mărfuri. SRL „TRANSIMEX” este membrul titular al Asociaţiei Transportului Auto Internaţional din Moldova „AITA” şi altor asociaţii de transportatori din Moldova.

30
mln+

Tone transportate

10
+

țări 

Misiunea noastră de este satisfacția clientului

Considerăm, că misiunea noastră constă în a acorda companiilor accesul la un spectru de servicii maxim de larg, a asigura pentru fiecare client, indiferent de mărimea companiei şi volumul afacerii, standarde înalte de deservire. A crea condiţii pentru creşterea permanentă a rentabilităţii, atât a afacerii partenerilor noştri, cât şi a propriei afaceri. La serviciile companiei noastre preferă să apeleze firmele comerciale, întreprinderile de stat, întreprinzătorii şi persoanele private.

‌Clienţii noştri au încredere în noi graţie avantajelor competitive remarcabile, ce creează partenerilor noştri condiţii maxim de benefice pentru obţinerea profitului.

ECHIPA

Personalul companiei reprezintă o echipă tânără, energică de profesionişti, ce au o experienţă vastă în deservirea de transport şi expediţie. 

Toţi managerii noştri au studii superioare în managementul în transport şi urmează în permanenţă cursuri de recalificare.
De aceea noi garantăm executarea rapidă şi calitativă a comenzilor Dumneavoastră.
În afară de aceasta, personalul nostru Vă va consulta cu privire la chestiunile vamale şi va acorda ajutor în devămarea mărfurilor.

Material rulant

Propriul material rulant al companiei constă din trenuri auto în componenţa autotractoarelor cu şa MERCEDES BENZ, MAN, VOLVO şi:

  • - 20 de autocisterne alimentare MAGYAR, BSL, BURG, LSU cu un volum de încărcare de la 20000 până la 42000 litri.
    Autocisternele reprezintă nişte rezervoare de formă cilindrică divizată în 3-5 secţiuni cu izolare (de tip termos), sunt fabricate din oţel inoxidabil alimentar.
  • - 20 de semiremorci cu prelata KOEGEL cu un volum de încărcare de la 82 m3 până la 120 m3.
  • - 20 de semiremorci frigorifere SCHMITZ, KOEGEL, LAMBERET cu un volum de încărcare de la 86 m3 şi 33 euro palete.

Mai mult de jumătate din parcul nostru de maşini reprezintă trenuri auto ce corespund standardului Euro-2, necesar pentru intrarea în ţările cu un control ecologic riguros. Majoritatea vehiculelor dispun de autorizaţia CEMT, ce permite de a efectua transportarea încărcăturilor în/din terţe ţări. Câteva maşini au autorizaţie specială ADR pentru transportarea încărcăturilor periculoase inflamabile. Toate vehiculele sunt utilate cu comunicaţie mobilă, ce permite de a realiza controlul circulaţiei pe întreaga durată a traseului.